Recepten Recepten

DIY Dessertbox

Recept Kaneel Krokant

250 g   basterdsuiker
300 g   water
300 g   zeeuwse bloem
400 g   Amandelprogres
180 g   Arabesque Lait 34
6 g   bakkerszout
50 g   Kaneel Orenta
DIY Dessertbox

Werkwijze

Alle grondstoffen tot een spuitbaar deeg verwerken.
Strijk het beslag dun uit op een bakvel.

Oventemperatuur:
Inschietoven 220°C.
Rotatieoven 200°C.
Baktijd 20 minuten.


Vul ieder pakket met:

1 zakje Zeesan Choco van 50 gram
1 zakje Sachermix van 100 gram
1 spuitzakje Fruitful Raspberry HI van 100 gram
1 zakje met Kaneel Krokant van 50 gram
1 zakje koekkruimels van 25 gram
1 zakje met 10 door goudpoeder gerolde hazelnoten
1 grote wegwerp spuitzak