![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
DIY Dessertbox
DIY Dessertbox
Recept Kaneel Krokant
250 g | basterdsuiker | |
300 g | water | |
300 g | zeeuwse bloem | |
400 g | Amandelprogres | |
180 g | Arabesque Lait 34 | |
6 g | bakkerszout | |
50 g | Kaneel Orenta |
![DIY Dessertbox](https://www.zeelandia.nl/recepten/diy-dessertbox/@@images/image-400-f72cf39aeb035e02218cc463bdf5a0ff.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen tot een spuitbaar deeg verwerken.Strijk het beslag dun uit op een bakvel.
Oventemperatuur:
Inschietoven 220°C.
Rotatieoven 200°C.
Baktijd 20 minuten.
Vul ieder pakket met:
1 zakje Zeesan Choco van 50 gram
1 zakje Sachermix van 100 gram
1 spuitzakje Fruitful Raspberry HI van 100 gram
1 zakje met Kaneel Krokant van 50 gram
1 zakje koekkruimels van 25 gram
1 zakje met 10 door goudpoeder gerolde hazelnoten
1 grote wegwerp spuitzak