Dwarsgebakken Vruchtenbrood
Dwarsgebakken Vruchtenbrood
Recept
| 10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
| 1.000 g | 10 % | gist | |
| 200 g | 2 % | bakkerszout | |
| 5.200 g | 52 % | water | |
| 1.000 g | 10 % | Cramix Goud | |
| 1.500 g | 15 % | Maestro Vruchten |
Vulling
| 12.000 g | 120 % | zuidvruchten |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Cramix Goud toevoegen als het deeg in de kruim is.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afweeggewicht 1000 gram.
Bolrijs 25 minuten.
Opmaken en in vieren delen.
Vier deegstukjes dwars in een vloerbroodkoppel leggen.
Strijken met Ovex Liquide of ei.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 30 broden.
Na afkoeling snijden en per ca. 8 sneetjes verkopen.