![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Extreem gevuld vruchtenbrood
Extreem gevuld vruchtenbrood
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
1.000 g | 10 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
6.200 g | 62 % | water | |
3.000 g | 30 % | Maestro Boterstol |
Vulling
8.000 g | 80 % | rozijnen | |
8.000 g | 80 % | abrikozenstukjes | |
8.000 g | 80 % | Vruchtenmelange |
![Extreem gevuld vruchtenbrood](https://www.zeelandia.nl/recepten/extreem-gevuld-vruchtenbrood/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.De vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1400 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opmaken en in lampionkoppels leggen.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 230°C aflopend naar 200°C.
Baktijd 60 minuten.
Afkoelen en verpakken.
De volgende dag dikke plakken snijden.
Verpakken per 5 plakken.
Uitkomst 31 stuks