Extreem gevuld vruchtenbrood
Extreem gevuld vruchtenbrood
Recept
| 10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
| 1.000 g | 10 % | gist | |
| 200 g | 2 % | bakkerszout | |
| 6.200 g | 62 % | water | |
| 3.000 g | 30 % | Maestro Boterstol |
Vulling
| 8.000 g | 80 % | rozijnen | |
| 8.000 g | 80 % | abrikozenstukjes | |
| 8.000 g | 80 % | Vruchtenmelange |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.De vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1400 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opmaken en in lampionkoppels leggen.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 230°C aflopend naar 200°C.
Baktijd 60 minuten.
Afkoelen en verpakken.
De volgende dag dikke plakken snijden.
Verpakken per 5 plakken.
Uitkomst 31 stuks