Recepten

Formule 1 Empileur

Recept

1.375 g   Fantasy RedVelvet Cake
480 g   ei
410 g   gesmolten boter
310 g   water

Vulling

4.000 g   Kwark Yoghurt Bavaroise met Zeesan Curd/Yoghurt

Afwerking 1

1.000 g   Maro 1:2 Rol *

* Blauw gekleurd

Afwerking 2

150 g   Dip Neutraal *
35 g   Butterscotch Granulaat

* Rood gekleurd

Decoratie

50 g   Mont Blanc
Formule 1 Empileur

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 4 minuten in de tweede versnelling met de vlindergarde.
Verdeel het beslag in het rationeel banketframe en bak de cake in het frame.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 30 minuten.

Verdeel de bavaroise over de cake en strijk deze glad af.
Invriezen en bevroren lossen.

Bekleed de bavaroise met blauwe marsepein. Snijd de gebakjes in de gewenste maat, maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Haal de onderkant van de gebakjes door de rood gekleurde Dip Neutraal vermengt met Butterscotch.

Decoreren met het sjabloon en Mont Blanc.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)