Formule 1 Gebakstuk
Formule 1 Gebakstuk
Recept
| 1.375 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
| 480 g | ei | |
| 410 g | gesmolten boter | |
| 310 g | water |
Vulling
| 4.000 g | Kwark Yoghurt Bavaroise met Zeesan Curd/Yoghurt |
Afwerking 1
| 1.000 g | Maro 1:2 Rol * |
* Blauw gekleurd
Afwerking 2
| 300 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
| 25 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 4 minuten in de tweede versnelling met de vlindergarde.Verdeel het beslag in het rationeel banketframe en bak de cake in het frame.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 30 minuten.
Verdeel de bavaroise over de cake en strijk deze glad af.
Invriezen en bevroren lossen.
Bekleed de bavaroise met blauwe marsepein, snijden in stukken van 18 x 11 cm.
Decoreren met het sjabloon en Mont Blanc, de zijkanten afgeleren.
Uitkomst 1 frame (10 stuks)