Recepten Recepten

Frambozen Empileur

Rolbeslag

500 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Vulling

1.500 g   Fruitful Raspberry HI
225 g   Zeesan Neutraal

Bavaroise

165 g   Zeesan Neutraal
200 g   water
825 g   slagroom
330 g   Fruitful Raspberry HI

Miserable

170 g   Bianca
170 g   water
500 g   Amandelprogres
100 g   patentbloem

Afwerking

1.250 g   Fruitful Raspberry HI
Frambozen Empileur

Werkwijze

Bianca en water opkloppen tot een standig schuim.
Spatel vervolgens de Amandelprogres met de patentbloem door het schuim.

Het beslag verdelen in het frame en afstrijken met afstrijker 4 cm.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 20 minuten.

Leg een plak rolbeslag in het frame en verdeel hierop de met Zeesan Neutraal vermengde Fruitful Raspberry HI.
Afstrijken met afstrijker 3 cm.

Meng de Zeesan Neutraal met het water tot een gladde massa.
Voeg de Fruitful Raspberry HI toe en spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

De bavaroise over de Fruitful Raspberry HI verdelen en afstrijken met afstrijker 2 cm.
Plaats de gebakken plak miserable op de bavaroise en druk deze licht aan.

Verdeel de Fruitful Raspberry HI over de miserable en afstrijken met afstrijker 0,5 cm.

Invriezen en bevroren lossen. Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)