Frangipane Pesca
Frangipane Pesca
Fonceerdeeg
| 1.700 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
| 2.000 g | Perla Amandelpan | |
| 500 g | Vero Plaatcake | |
| 500 g | boter | |
| 600 g | Fruitful Peach HI | |
| 250 g | ei |
Afwerking
| 500 g | Fruitful Apricot Jam | |
| 500 g | Fruitful Peach HI |
Decoratie
| 60 g | amandelschaafsel | |
| 125 g | suiker | |
| 12 g | Citroenrasp | |
| 5 g | eiwit |
Werkwijze
De Perla Amandelpan, boter, Vero Plaatcake en ei mengen en gladroeren.Vervolgens de Fruitful Peach HI doorroeren.
Dit hoeft niet luchtig geroerd te worden.
Pannetjes of pie-plates (doorsnede 16 cm) fonceren met het deeg, dikte 2 mm.
Spuit ca. 225 gram Frangipane op het deeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd ca. 25 minuten.
Na afkoeling glaceren met de gekookte Fruitful Apricot Jam en Fruitful Peach HI.
Decoreren met een randje gebakken victoriabeslag.
Uitkomst 17 stuks