Recepten

Frangipane Pesca

Fonceerdeeg

1.700 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

2.000 g   Perla Amandelpan
500 g   Verona
500 g   boter
600 g   Fruitful Peach HI
250 g   ei

Afwerking

500 g   Fruitful Apricot Jam
500 g   Fruitful Peach HI

Decoratie

60 g   amandelschaafsel
125 g   suiker
12 g   Citroenrasp
5 g   eiwit
Frangipane Pesca

Werkwijze

De Perla Amandelpan, boter, Verona en ei mengen en gladroeren.
Vervolgens de Fruitful Peach HI doorroeren.
Dit hoeft niet luchtig geroerd te worden.

Pannetjes of pie-plates (doorsnede 16 cm) fonceren met het deeg, dikte 2 mm.
Spuit ca. 225 gram Frangipane op het deeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd ca. 25 minuten.

Na afkoeling glaceren met de gekookte Fruitful Apricot Jam en Fruitful Peach HI.
Decoreren met een randje gebakken victoriabeslag.

Uitkomst 17 stuks