![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Fransoos
Fransoos
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
500 g | 5 % | gist | |
4.600 g | 46 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
![Fransoos](https://www.zeelandia.nl/recepten/fransoos/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 200 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Opmaken, strijken met ei en voor de narijs dwars insnijden.
Narijs ca. 70 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 75 stuks