Recepten

Fruitburger

Recept

10.000 g 100 % bloem
800 g 8 % gist
200 g 2 % bakkerszout
6.200 g 62 % water
2.000 g 20 % Maestro Vruchten

Vulling 1

4.000 g 40 % rozijnen

Vulling 2

23.160 g   Gele room met Maestro Creme Vanille (60 g per stuk)
11.580 g   fruit (30 g per stuk)

Afwerking

1.930 g   Paletta Spray Neutraal (5 g per stuk)
Fruitburger

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
De bolletjes even los laten komen en daarna platrollen als hamburgerbroodjes.
Bij voorkeur voorgevormde platen of trays gebruiken.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 8 minuten.

Uitkomst 386 broodjes

Na afkoeling de broodjes doorsnijden.
Spuit op de de onderste helft de gele room.
Leg op de gele room wat vers fruit en dit afgeleren.
Druk uit de bovenste helft een rondje (ca. 3 cm) en vul dit met vers fruit en vervolgens afgeleren.