Fruity Flower
Fruity Flower
Recept
| 1.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
| 800 g | 40 % | tarwebloem | } |
| 200 g | 10 % | roggebloem | } |
| 100 g | 5 % | gist | |
| 700 g | 35 % | water | |
| 60 g | 3 % | suiker |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
| 450 g | Vero Plaatcake | ||
| 1.000 g | Fruitful Orange Cream |
Afwerking
| 300 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Opmaken als voor brood en koelen.
Na een korte rust uitrollen tot een dikte van ca. 2 mm.
Banen snijden van 15 cm, instrijken met een mengsel van Vero Plaatcake en Fruitful Orange Cream.
De banen oprollen en snijden in stukjes van ca. 2,5 cm.
Plaats 6 stukjes in de gesmeerde Cakerondjes.
Narijs ca. 60 minuten.
Oventemperatuur 220°C > 190°C.
Baktijd ca. 15 minuten.
Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 30 stuks