

Gangmakker
Gangmakker
Bodem
265 g | Kruimeldeeg met ChocNut Cake |
Recept
1.000 g | Fantasy Chocnut Cake | |
200 g | ei | |
200 g | water |
Vulling
550 g | Perla Amandelpan (25 g per stuk) |
Afwerking
460 g | Fruitful Apricot Jam | |
460 g | Fondant KK |

Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlindergard in de laagste versnelling.Strooi de kruimels in de vorm (doorsnede 12 cm) en spuit hierop 25 gram Perla Amandelpan.
Verdeel het beslag over de spijs.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotaieoven 180°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Afwerken met Fruitful Apricot Jam en Fondant KK en maak een eidooiertje van gele fondant.
Uitkomst 22 stuks