Bodem
265 g
|
|
Kruimeldeeg met ChocNut Cake |
Recept
1.000 g
|
|
Fantasy Chocnut Cake |
200 g
|
|
ei |
200 g
|
|
water |
Vulling
550 g
|
|
Perla Amandelpan (25 g per stuk) |
Afwerking
460 g
|
|
Fruitful Apricot Jam |
460 g
|
|
Fondant KK |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlindergard in de laagste versnelling.
Strooi de kruimels in de vorm (doorsnede 12 cm) en spuit hierop 25 gram Perla Amandelpan.
Verdeel het beslag over de spijs.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotaieoven 180°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Afwerken met Fruitful Apricot Jam en Fondant KK en maak een eidooiertje van gele fondant.
Uitkomst 22 stuks