Home » Recepten » Gelukskrakelingen (gevuld)

Gelukskrakelingen (gevuld)

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Gelukskrakelingen (gevuld)

Werkwijze

Van alle grondstoffen een glad beslag draaien.
2 minuten in de eerste versnelling.
Spuit krakelingen van 65 gram op siliconenpapier en invriezen.
De krakelingen bewaren in plastic.
Bevroren bakken in de olie.

Olietemperatuur 160°C.
Baktijd 5 minuten.

Uitkomst 61 stuks

Vullen met gele room en decoreren met poedersuiker.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g   Jello Totaal
100 g   Citroenrasp
100 g   suiker
800 g   bloem
2.000 g   water

Vulling

5.490 g   Gele room met Maestro Creme Vanille (90 g per stuk)

Decoratie

122 g   poedersuiker (2 g per stuk)
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie