Recepten Recepten

Gember Lemon Brioche

Recept

1.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
1.000 g 50 % bloem }
120 g 6 % gist
840 g 42 % water
100 g 5 % Citroenrasp
40 g 2 % gemberpoeder (Verstegen)

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

900 g   Fruitful Lemon Cream (25 g per stuk)
36 st   Plakje lemon Cake (1 st per stuk)
Gember Lemon Brioche

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Het deeg terugkoelen tot het goed koud is.
Deegstukjes afwegen 12 gram en opbollen.
Plaats 7 bolletjes in een ronde bakvorm, waarvan 1 bolletje plat gedrukt in het midden.

Spuit een laagje (25 gram) Fruitful Lemon Cream in een siliconenmat, hierop een plakje Lemon Cake drukken en invriezen.

Narijs 45 minuten.
De bevroren vulling net voor het bakken diep indrukken.

Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 15 minuten.

Afwerken naar eigen inzicht.

Uitkomst 36 stuks