Gevulde Choco Sterkoeken met Kanomix
Gevulde Choco Sterkoeken met Kanomix
Recept
| 2.000 g | Kanomix | |
| 750 g | boter | |
| 150 g | patent tarwebloem | |
| 150 g | water | |
| 10 g | bakkerszout | |
| 60 g | Wigo Kirschmelange |
Vulling
| 125 g | Pajets Chocolade |
Vulling 1
| 1.400 g | Maestro Amandelspijs Ei | |
| 150 g | water |
Afwerking
| 200 g | greinsuiker P2 |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen tot een soepel zetdeeg.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken, op het laatst de Pajets Chocolade toevoegen, deze zo kort mogelijk meedraaien.
Deeg uitrollen op 2,5 mm, plakken steken van ca. 25 gram en op de plaat zetten.
Hierop 25 gram afgeslapte spijs spuiten en afwerken met een bovenplak.
Strijken met ei, na het aandrogen nogmaals strijken en bestrooien met greinsuiker P2.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 9 minuten.
Opm.: bij