Grootbrood met Woudkorn 35 MZ
Grootbrood met Woudkorn 35 MZ
Recept
| 3.250 g | 32.5 % | tarwebloem | } 100% |
| 3.250 g | 32.5 % | volkorentarwemeel | } |
| 3.500 g | 35 % | Woudkorn 35 MZ * | } |
| 250 g | 2.5 % | gist | |
| 5.400 g | 54 % | water |
* Woudkoren MZ 35% bevat zout!
Decoratie
| 540 g | Decor Classic Mix (30 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 865 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Uitkomst 18 stuks