

Gulana
Gulana
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
600 g | 6 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water | |
500 g | 5 % | Maestro Vruchten | |
1.000 g | 10 % | Cramix Goud |
Vulling
3.600 g | Hazelnootstukje KC | ||
600 g | walnootstukjes | ||
240 g | Amandelstukjes | ||
2.400 g | rozijnen | ||
3.900 g | Fruitful Apricot Jam | ||
960 g | Sinaasappelstukjes | ||
180 g | Wigo Kirschmelange | ||
90 g | Kaneel Orenta |

Werkwijze
Alle ingredienten voor de vulling mengen.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 3 mm.
De vulling opstrijken (265 gram), een rand van ca. 3 cm aan de onderkant vrijhouden.
Oprollen, rond vormen en in een tulbandvorm leggen.
Narijs ca. 60 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 40 minuten.
Uitkomst 45 stuks