Recepten Recepten

Gulana

Recept

10.000 g 100 % bloem
200 g 2 % bakkerszout
600 g 6 % gist
5.800 g 58 % water
500 g 5 % Maestro Vruchten
1.000 g 10 % Cramix Goud

Vulling

3.600 g   Hazelnootstukje KC
600 g   walnootstukjes
240 g   Amandelstukjes
2.400 g   rozijnen
3.900 g   Fruitful Apricot Jam
960 g   Sinaasappelstukjes
180 g   Wigo Kirschmelange
90 g   Kaneel Orenta
Gulana

Werkwijze

Alle ingredienten voor de vulling mengen.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 3 mm.
De vulling opstrijken (265 gram), een rand van ca. 3 cm aan de onderkant vrijhouden.
Oprollen, rond vormen en in een tulbandvorm leggen.
Narijs ca. 60 minuten.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 40 minuten.

Uitkomst 45 stuks