Recepten

Hamburger

Recept

1.000 g   Macaronmix Amandel
175 g   water *

* Kleur eventueel naar behoefte

Decoratie 1

35 g   Sesamzaad

Decoratie 2

880 g   Maro 1:1,5 Vorm

Creme

690 g   Dip Choco
Hamburger

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 4 minuten in 1e versnelling met vlindergard.
Spuit 46 doppen van ongeveer 25 gram op een bakplaat met siliconenpapier.
Direct overstrooien met Sesamzaad.
Na het opspuiten minimaal 1 uur laten drogen.

Oventemperatuur 145°C.
Baktijd 25 minuten (bakken met de schuif open).

Verdeel de Maro Marsepein in 3 stukken met de volgende gewichten:
140 gram voor het slablaadje en kleur deze groen, 460 gram voor de kaas en kleur deze geel,
280 gram voor de tomaat en kleur deze rood.

Rol de groene marsepein zeer dun uit en snijd een bladmotief.
Rol de gele marsepein uit tot een dikte van 4mm en snijd vierkanten van 6x6cm, steek hier een aantal kleine rondjes uit.
Rol de rode marsepein uit tot een dikte van 4,5mm en steek rondjes met een doorsnede van 5cm.

Draai de Dip Choco luchtig met een vlindergard en bouw de hamburger stap voor stap op.
Eerst de macaron dan een slablaadje, spuit hierop de hamburger (30 gram).
Druk de kaas hier rustig op en leg de tomaat op de kaas en als laatste weer een macaron.
Zorg ervoor dat je alle marsepein onderdelen die niet vast zitten aan de creme vastgezet worden met een druppel chocolade.

Voor de finishing touch kan je de burgers nog extra toucheren met een airbrush en afspuitem met hoogglans.

Uitkomst 23 stuks