![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Hartenbrekers
Hartenbrekers
Recept
10.000 g | 100 % | bloem * | |
200 g | 2 % | gist | |
160 g | 1.6 % | bakkerszout | |
7.600 g | 76 % | water | |
1.000 g | 10 % | Amore Melange |
* Voor een optimaal resultaat gebruikt u stokkenbloem
![Hartenbrekers](https://www.zeelandia.nl/recepten/hartenbrekers/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Kneed aanvankelijk een vrij stevig deeg met 65% water.Voeg, wanneer het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe.
Deegtemperatuur 25°C.
Voorrijs 90 minuten.
Afwegen 900 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Verdelen en opbollen en op de bakplaat zetten (2x5 bolletjes).
Narijs ca. 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 63 stuks