![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Hartendief met Panomix Vienna
Hartendief met Panomix Vienna
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
500 g | 5 % | gist | |
4.000 g | 40 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
3.000 g | 30 % | chocolade spetters |
![Hartendief met Panomix Vienna](https://www.zeelandia.nl/recepten/hartendief-met-panomix-vienna/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct de vulling doorwerken.
Vormen als voor brood.
Rijstijd 15 minuten.
Deeg uitrollen op 1 cm.
Harten uitsteken van ca. 80 gram.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 270°C.
Baktijd 7 minuten.
Uitkomst 218 hartenbroodjes.