![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Hazelnoot Butterscotch Bonbon
Hazelnoot Butterscotch Bonbon
Recept
1.500 g | Maro 1:1,5 Vorm | |
125 g | Wigo Comp.Hazelnoot | |
250 g | Butterscotch Fijn |
Afwerking
550 g | Arabesque Noir 72 |
Decoratie
120 g | Amandelstukjes |
![Hazelnoot Butterscotch Bonbon](https://www.zeelandia.nl/recepten/hazelnoot-butterscotch-bonbon/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Meng de ingrediënten.Uitrollen tot een dikte van 15 mm.
Snijden in rechthoeken van 4 x 2 cm.
Laat deze 24 uur drogen.
Doorhalen met de Arabesque Noir 72.
Decoreren met amandelstukjes.
Uitkomst 125 stuks