Home » Recepten » Hazenkoeken Neutraal

Hazenkoeken Neutraal

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Hazenkoeken Neutraal

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.

Uitrollen tot een dikte van 9 mm.
Steek de hazen met de hazensteker.
Strijken met ei en afwerken met halve amandelen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 15 stuks

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

2.000 g   Kanomix
750 g   boter
100 g   zeeuwse bloem
100 g   water
50 g   ei
8 g   bakkerszout

Afwerking

60 g   ei (4 g per stuk)

Decoratie

75 g   Halve Amandel 27/30
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie