![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Hazenkoeken Neutraal
Hazenkoeken Neutraal
Recept
2.000 g | Kanomix | |
750 g | boter | |
100 g | zeeuwse bloem | |
100 g | water | |
50 g | ei | |
8 g | bakkerszout |
Afwerking
60 g | ei (4 g per stuk) |
Decoratie
75 g | Halve Amandel 27/30 |
![Hazenkoeken Neutraal](https://www.zeelandia.nl/recepten/hazenkoeken-neutraal/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 9 mm.
Steek de hazen met de hazensteker.
Strijken met ei en afwerken met halve amandelen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 15 stuks