Hazenkopkoeken
Hazenkopkoeken
Recept
| 2.000 g | Kanomix | |
| 300 g | Zonnebloempitten | |
| 750 g | boter | |
| 100 g | ei | |
| 100 g | water | |
| 80 g | Citroenrasp | |
| 10 g | bakkerszout | |
| 10 g | cardamon |
Decoratie
| 30 st | amarenen kers | |
| 240 g | Halve Amandel 27/30 |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen tot een soepel zetdeeg.Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 3 mm.
De hazenkoppen uitsteken en op de plaat zetten.
Strijken en afwerken met halve amandelen en een Amarenenkers.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C
Baktijd 20 minuten.
Na het afkoelen pupillen (druppeltje chocolade) op de halve amandelen plaatsen.
Uitkomst 60 stuks