Home » Recepten » Herfststorm Tulband

Herfststorm Tulband

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Herfststorm Tulband

Werkwijze

Maestro Moscovisch, ei, Citroenrasp en zout opkloppen met de draadgard.
De bloem in de laagste versnelling doormengen, daarna de gesmolten boter toevoegen.

De gesmeerde tulbandvorm (18x10 cm) vullen met 300 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

De tulbanden doorhalen met de getempereerde Arabesque Noir 72 en decoreren.

Uitkomst 8 stuks

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g   Maestro Moscovisch
1.000 g   ei
125 g   Citroenrasp
3 g   bakkerszout
200 g   patentbloem
300 g   boter

Afwerking

600 g   Arabesque Noir 72

Decoratie

100 g   bitterkoekjes
100 g   choco decor
100 g   notenmix
24 st   chocoladestaafjes (3 st per stuk)
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie