![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Herfstzonnetje
Herfstzonnetje
Recept
10.000 g | 100 % | Fiesta Panovite Mais * | |
500 g | 5 % | gist | |
500 g | 5 % | kastanjepasta | |
5.200 g | 52 % | water | |
1.000 g | 10 % | Exakt Ambacht |
* Fiesta Panovite Mais bevat zout !
Vulling
2.000 g | 20 % | zwarte olijven (gesneden) |
Decoratie
720 g | Decor Maisgries |
![Herfstzonnetje](https://www.zeelandia.nl/recepten/herfstzonnetje/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1000 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes per 4 stuks op plaat zetten.
Twee bolletjes decoreren met Decor Maisgries, om en om wegzetten.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 11 minuten.
Uitkomst 144 stuks.