High Cake Choc'n Mint
High Cake Choc'n Mint
Recept
| 2.200 g | Double Choc Cake | |
| 50 g | Fiks | |
| 440 g | water | |
| 440 g | ei |
Vulling
| 300 g | dessertmints (Mentos) |
Afwerking
| 350 g | Sweet Glacee Dark |
Decoratie
| 160 g | dessertmints (Mentos) |
Werkwijze
Double Choc Cake, Fiks, ei en het water mengen en 3 minuten in de eerste versnelling draaien.De vulling doorwerken.
Bekleed een stalen ring van 12 cm doorsnede en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 425 gram beslag.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 55 minuten.
Als afwerking door de Sweet Glacee Dark halen.
Deze niet te warm maken om een grof effect te krijgen.
Decoreren met Dessert Mints.
Uitkomst 8 stuks.