Recept
2.200 g
|
|
Double Choc Cake |
50 g
|
|
Fiks |
440 g
|
|
water |
440 g
|
|
ei |
Vulling
300 g
|
|
dessertmints (Mentos) |
Afwerking
350 g
|
|
Sweet Glacé Choc Zacht |
Decoratie
160 g
|
|
dessertmints (Mentos) |
Werkwijze
Double Choc Cake, Fiks, ei en het water mengen en 3 minuten in de eerste versnelling draaien.
De vulling doorwerken.
Bekleed een stalen ring van 12 cm doorsnede en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 425 gram beslag.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 55 minuten.
Als afwerking door de Sweet Glacé Choc Zacht halen.
Deze niet te warm maken om een grof effect te krijgen.
Decoreren met Dessert Mints.
Uitkomst 8 stuks.