Home » Recepten » High Cake Dundee

High Cake Dundee

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

High Cake Dundee

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen en 3 minuten in de tweede versnelling draaien.
De vulling doorwerken.

Bekleed een stalen ring van 12 cm doorsnede en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 450 gram beslag.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 55 minuten.

Als afwerking door Dip Neutraal halen.
Deze niet te warm maken om een grof effect te krijgen.
Decoreren met amandelen.

Uitkomst 9 stuks.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

2.000 g   Fantasy Farmers Cake
400 g   Amandelprogres
40 g   Fiks
900 g   water
10 g   Araba Mocca
40 g   Wigo Aroma Le Rum

Vulling

800 g   krenten

Afwerking

350 g   Dip Neutraal

Decoratie

80 g   amandelen
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie