High Tea Blondie
High Tea Blondie
Recept
| 2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
| 900 g | Scaldis Wit | |
| 400 g | basterdsuiker | |
| 300 g | Hazelnootstukjes | |
| 800 g | water |
Afwerking
| 800 g | Dip Neutraal | |
| 300 g | Hazelnoot Heel Gebruneerd |
Werkwijze
Alle droge grondstoffen mengen en vervolgens het water (100°C) al roerend toevoegen.3 minuten in de eerste versnelling tot een glad beslag draaien.
Giet het beslag in een met siliconenpapier beklede bakplaat (met hoge randen, maat 60 x 40 cm).
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na afkoeling lossen, het papier verwijderen en deze zijde afwerken met Dip Neutraal.
Snijden in stukken van 4 x 4 cm en decoreren met een hazelnoot.
Uitkomst 150 stuks