Italiaans Maaltijd Toastbrood met korent Ambacht, Vomebro en Protea
Italiaans Maaltijd Toastbrood met korent Ambacht, Vomebro en Protea
Recept
| 10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
| 400 g | 4 % | gist | |
| 200 g | 2 % | bakkerszout | |
| 6.500 g | 65 % | water | |
| 1.000 g | 10 % | Korent Ambacht | |
| 400 g | 4 % | Vomebro | |
| 200 g | 2 % | Protea |
Vulling
| 6.600 g | mie (pagliae fieno) * | ||
| 900 g | mozzarella kaas (blokjes) | ||
| 1.800 g | chorizo | ||
| 5.000 g | italiaanse groenten ** |
* verse pasta groen-geel
** koel vers
Werkwijze
Chorizo in dobbelsteentjes van ca 5 mm snijden.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct de vulling doorwerken (bakkerij temperatuur).
Afwegen 650 gram voor een blik met deksel (28cm).
Bolrijs 30 minuten.
Vormen.
Narijs 50 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 30 minuten.
Uitkomst 50 broden.