![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Karamel Cake met Vero Extra Cake
Karamel Cake met Vero Extra Cake
Recept
2.000 g | Vero Extra Cake | |
1.000 g | boter | |
1.000 g | ei | |
50 g | suiker | |
50 g | water | |
10 g | bakkerszout |
Vulling
150 g | Wigo Compound Caramel | |
400 g | walnootstukjes |
![Karamel Cake met Vero Extra Cake](https://www.zeelandia.nl/recepten/karamel-cake-met-vero-extra-cake/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen en 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard opkloppen.Als laatste de Wigo Compound Caramel en de walnootstukjes doormengen.
Soortelijk gewicht 850 gram/liter.
Oventemperatuur 160°C.
Baktijd 60 minuten voor een 400 grams cake.
Oventemperatuur rotatieoven 130°C.
Uitkomst 10 stuks (blik 18 cm).