Recepten Recepten

Kersen Room Plaatcake met V-GO! Vegan mix

Kruimelmassa

130 g   V-GO! Vegan Cake
10 g   water
50 g   margarine

Recept

1.000 g   V-GO! Vegan Cake
540 g   water
300 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

500 g   Fruitful Cherry
Kersen Room Plaatcake met V-GO! Vegan mix

Werkwijze

Meng eerst de grondstoffen van de kruimelmassa samen tot kruimels.
Dit kan prima op voorraad gehouden worden in de vriezer.
Maak voor het gemak een grotere hoeveelheid.
  
Meng de V-GO! Vegan Cake met het water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Voeg in de laatste minuut de Muffinolie toe.

Bekleed een bakplaat van 60 x 20 cm (hoge randen) met bakpapier.
Giet het beslag in de bakvorm en strijk dit glad.
Spuit hierop de Fruitful Cherry en verdeel daarover de kruimelmassa.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

Na het bakken en afkoelen decoreren met Mont Blanc.
Snijd in stukjes van b.v. 4,7 x 5,6 cm.
Kan prima op voorraad (verpakt) gehouden worden in de vriezer.

Uitkomst 40 stuks