Recepten Recepten

Kersencake

Recept

5.500 g   Vero Boerencake Koppig
2.000 g   water

Vulling

1.400 g   Fruitful Cherry (50 g per stuk)

Decoratie

224 g   amandelstaafjes (8 g per stuk)
Kersencake

Werkwijze

Vero Boerencake Koppig en het water mengen, 4 minuten in de eerste versnelling draaien.
De Cakevorm in tray vullen met 265 gram beslag.
Bij voorkeur het beslag ca. 15 minuten laten rusten in de cakevorm.
Spuit 50 gram Fruitful Cherry in een brede zigzagvorm op het beslag.
Decoreren met de amandelstaafjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.

Uitkomst 28 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.