Krentenbol in cake-cover
Krentenbol in cake-cover
Recept
| 10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
| 1.000 g | 10 % | gist | |
| 200 g | 2 % | bakkerszout | |
| 6.200 g | 62 % | water | |
| 2.200 g | 22 % | Korent Ambacht |
Vulling
| 11.000 g | 110 % | zuidvruchten |
Decoratie
| 6.600 g | Vero Extra Cake | ||
| 3.300 g | boter | ||
| 3.300 g | ei |
Werkwijze
Alle grondstoffen van de decoratie mengen, 4 minuten in de eerste versnelling.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 80 minuten.
Voor het bakken, spuit een spiraal (30 gram) cakebeslag op het deeg.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 437 stuks.