Recept
10.000 g
|
100 %
|
bloem |
|
1.000 g
|
10 %
|
gist |
|
200 g
|
2 %
|
bakkerszout |
|
6.200 g
|
62 %
|
water |
|
2.200 g
|
22 %
|
Korent Ambacht |
|
Vulling
11.000 g
|
110 %
|
zuidvruchten |
|
Decoratie
6.600 g
|
|
Vero Extra Cakepoeder |
|
3.300 g
|
|
boter |
|
3.300 g
|
|
ei |
|
Werkwijze
Alle grondstoffen van de decoratie mengen, 4 minuten in de eerste versnelling.
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 80 minuten.
Voor het bakken, spuit een spiraal (30 gram) cakebeslag op het deeg.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 437 stuks.