![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Krokante broodjes
Krokante broodjes
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
500 g | 5 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
5.800 g | 58 % | water | |
300 g | 3 % | Claro Krokant |
![Krokante broodjes](https://www.zeelandia.nl/recepten/krokante-broodjes/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1740 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Evt. decoreren.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst 289 stuks