Recepten Recepten

Krokante broodjes

Recept

3.500 g 35 % bloem } 100%
3.500 g 35 % volkorenmeel }
3.000 g 30 % Toscane Donker 30 MZ * }
500 g 5 % gist
5.400 g 54 % water
300 g 3 % Gamma Plus

* Toscane Donker 30 MZ bevat zout!

Afwerking

536 g   Ovex Liquide (2 g per stuk)

Decoratie

1.100 g   Decor Classic Mix
Krokante broodjes

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afweeggewicht 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren.
Eventueel insteken.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 12 minuten.

Uitkomst 268 stuks