![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Krokante broodjes met Panomix Roggopan
Krokante broodjes met Panomix Roggopan
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Roggopan * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
400 g | 4 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water | |
100 g | 1 % | Gamma Plus |
* Panomix Roggopan bevat zout!
![Krokante broodjes met Panomix Roggopan](https://www.zeelandia.nl/recepten/krokante-broodjes-met-panomix-roggopan/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1620 gram.
Bolrijs minuten
Verdelen en opbollen
Decoreren met Decor Classic Mix of roggebloem.
Narijs 60 minuten.
2 x insnijden, of 1 x in lengterichting.
Bakken met stoom.
(voor een mooie scheuring na 2 minuten stomen)
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 291 stuks.