Kwarkini's met Nutella
Kwarkini's met Nutella
Recept
| 1.000 g | Kwarkini Compleet | |
| 900 g | water * |
* 20°C, gebruik bij handmatige verwerking 50 gram water minder.
Decoratie
| 100 g | suiker |
Vulling
| 380 g | Nutella® (5 g per stuk) * |
* Nutella® is een geregistreerd handelsmerk van Ferrero.
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 4 minuten in de laagste stand met een vlindergard.Laat het beslag 20 minuten rusten.
Doseer het beslag met een ijslepel/ spuitzak of doseermachine in de olie, gewicht 25 gram.
Olietemperatuur 160°C.
Frituurtijd 8 minuten.
Als ze gefrituurd worden via een lijn met een dompelrek, het rek na 2 minuten plaatsen.
En na 4 minuten verwijderen, de totale frituurtijd wordt dan 7 minuten.
Na het frituren direct door de suiker rollen.
Uitkomst 76 stuks
Na het afkoelen vullen met Nutella (ca. 30°C).
NB. Als het beslag niet direct verwerkt gaat worden afgedekt in de koelkast plaatsen.
Het beslag wel binnen 4 uur verwerken.
Verwerking via de Unidos doseermachine:
De trechter van de Unidos insmeren met Ovam.
Gebruik de kleine plaat, beslag in de trechter gieten.
Unidos op stand 24,0.
Timer op 0,6 zodat het beslag de tijd heeft om in de "kamer" te zakken.