Lemon Abrikozen Slof
Lemon Abrikozen Slof
Recept 1
| 5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
| 5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
| 600 g | 6 % | gist | |
| 4.300 g | 43 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
| 3.000 g | 30 % | abrikozenstukjes | |
| 2.000 g | 20 % | suikernibs P4 |
Recept 2
| 12.300 g | Fantasy Lemon Cakebeslag (150 g per stuk) |
Afwerking
| 4.100 g | Kruimeldeeg met Minuta VV (50 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 900 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Plaats 8 bolletjes in een sloffenring van circa 20 cm.
Spuit of schep hierover het cakebeslag.
Narijs 75 minuten.
Overstrooien met kruimeldeeg.
Oventemperatuur 210°C >170°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 82 stuks