Macarons
Macarons
Recept 1
| 1.000 g | Macaronmix Amandel | |
| 200 g | water * |
* voor gekleurde macarons voeg kleurstof toe (verminder het water met de hoeveelheid kleurstof)
Recept 2
| 1.000 g | Macaronmix Amandel | |
| 210 g | water | |
| 50 g | Cacao |
Recept 3
| 1.000 g | Macaronmix Amandel | |
| 200 g | water | |
| 15 g | oploskoffie |
Vulling
| 240 g | macaronvulling |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in 2e versnelling met vlindergard.Spuit 120 doppen van ongeveer 10 gram op een bakplaat met siliconenpapier.
Na het opspuiten minimaal 1 uur laten drogen.
Oventemperatuur 150°C.
Baktijd 25 minuten (bakken met de schuif open).
Spuit 4 gram macaronvulling op een macaron en dek af met een andere macaron.
Uitkomst 60 stuks
Recept 1 / Standaard Macarons
Recept 2 / Chocolade Macarons
Recept 3 / Cappuccino Macarons