![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Mandorle Cioccolato
Mandorle Cioccolato
Recept
1.000 g | Perla Amandelpan | |
400 g | Arabesque Noir 72 | |
300 g | Vero Plaatcake | |
100 g | boter | |
100 g | water |
![Mandorle Cioccolato](https://www.zeelandia.nl/recepten/mandorle-cioccolato/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Perla Amandelpan, Arabesque Noir 72 (40ºC), boter en water mengen.De Vero Plaatcake doorroeren.
Spuit of schep doppen van 50 gram op silliconenpapier.
Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 210°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 38 stuks