Recept
10.000 g
|
100 %
|
bloem |
|
800 g
|
8 %
|
gist |
|
200 g
|
2 %
|
bakkerszout |
|
6.500 g
|
65 %
|
water |
|
3.000 g
|
30 %
|
Maestro Boterstol |
|
Vulling 1
10.000 g
|
100 %
|
rozijnen |
|
2.000 g
|
20 %
|
krenten |
|
1.500 g
|
15 %
|
Muesli Melange |
|
Vulling 2
15.400 g
|
|
Maestro Amandelspijs Ei (1.400 g per stuk) |
|
Decoratie 1
11.440 g
|
|
Gele room met Maestro Creme Vanille (1.040 g per stuk) |
|
Afwerking
3.300 g
|
|
Paletta Spray Neutraal (300 g per stuk) |
|
Werkwijze
De Muesli Melange ca. 20 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de Muesli Melange.
Van alle grondstoffen een afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 1500 gram.
Uitrollen tot een rechthoekige plak van 60 x 40 cm.
Verdeel 7 spijspillen van 200 gram over de breedte van de plaat.
Leg hierop de bovenplak.
Narijs 60 minuten.
Spuit voor het bakken 8 strepen geleroom van 130 gram op de bovenplak.
Oventemperatuur 220-200°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 11 platen
Na het afkoelen, afgeleren en overstrooien met amandelschaafsel.
Snijden in de gewenste grootte.