Minitulband choco/kirsch
Minitulband choco/kirsch
Recept
| 2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
| 720 g | water | |
| 75 g | Wigo Kirschmelange | |
| 75 g | suiker |
Vulling
| 500 g | Perla Amandelpan | |
| 100 g | Amarenen Kersen |
Decoratie
| 300 g | Sweet Glacee Dark | |
| 48 g | Amarenen Kersen |
Werkwijze
Ingrediënten gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard mengen.Voor het uitscheppen eerst bijkrabben en doorspatelen.
Tulbandvormen van 15 cm doorsnee vullen met 350 gram beslag.
De Amarenen Kersen hakken en door de Perla Amandelpan mengen.
Van deze vulling 75 gram in een ring op het beslag spuiten.
Oventemperatuur 160°C.
Baktijd 50 minuten.
Na het bakken en afkoelen decoreren met Sweet Glacee Dark en 6 Amarenen Kersen met een blaadje citroen melissa/ mint.
Uitkomst 8 tulbandjes.