Recept
500 g
|
|
Bianca |
500 g
|
|
water |
2.000 g
|
|
Perla Amandelpan |
300 g
|
|
eiwit |
300 g
|
|
bloem |
Vulling
2.400 g
|
|
Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
Afwerking
800 g
|
|
Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
150 g
|
|
Mont Blanc |
Werkwijze
Bianca en water opkloppen tot een standig schuim.
Perla Amandelpan mengen met het eiwit, de bloem toevoegen en door het schuim spatelen.
Schuim direct verwerken tot plakken van ca. 1 cm evt. met de trekbak.
Oventemperatuur 170°C.
Baktijd 25 minuten.
De afgekoelde plakken vullen met de Creme au Beurre op basis van Cremo B poeder.
De bovenzijde afwerken met Creme au Beurre en hierin diagonale strepen drukken.
Overstrooien met Mont Blanc.
Snijden in stukken van 12,5 x 11 cm.
Uitkomst 15 stuks.