Recepten Recepten

Miserable

Recept

500 g   Bianca
500 g   water
2.000 g   Perla Amandelpan
300 g   eiwit
300 g   bloem

Vulling

2.400 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder

Afwerking

800 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
150 g   Mont Blanc
Miserable

Werkwijze

Bianca en water opkloppen tot een standig schuim.

Perla Amandelpan mengen met het eiwit, de bloem toevoegen en door het schuim spatelen.

Schuim direct verwerken tot plakken van ca. 1 cm evt. met de trekbak.

Oventemperatuur 170°C.
Baktijd 25 minuten.


De afgekoelde plakken vullen met de Creme au Beurre op basis van Cremo B poeder.
De bovenzijde afwerken met Creme au Beurre en hierin diagonale strepen drukken.
Overstrooien met Mont Blanc.

Snijden in stukken van 12,5 x 11 cm.

Uitkomst 15 stuks.