Recepten Recepten

Mokka Empileur

Fonceerdeeg

700 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
150 g   Fruitful Apricot Jam

Rolbeslag

1.260 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Vulling 1

900 g   Mokka Creme met Cremo B Poeder

Vulling 2

750 g   gezoete slagroom

Trempeer

300 g   Trempeerlikeur met Gel

Afwerking

200 g   Mokka Creme met Cremo B Poeder
700 g   Maro 1:3 Rol
10 g   Araba Mocca
2 g   Cacao

Decoratie

500 g   ColdJel Neutraal
10 g   Wigo Compound Caramel
Mokka Empileur

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 1,75 mm.
Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 12 minuten.

De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Apricot Jam en plaats deze in het frame.
Leg een plak rolbeslag op de Fruitful Apricot Jam, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Rhum.

De mokka cremevulling op het rolbeslag aanbrengen en afstrijken met afstrijker 2.5 cm.
Leg hierop een plak rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Rhum.

De geslagen slagroom op het rolbeslag aanbrengen en afstrijken met afstrijker 1 cm.
Leg hierop een rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Rhum.

Invriezen en bevroren lossen, de bovenkant maskeren met Mokka Creme.
De bovenkant bekleden met Maro 1:3 Rol vermengd met Araba Mokka en cacoa.

Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Decoreren met dopjes ColdJel Neutraal aangemaakt met Wigo Compound Caramel.
 
Uitkomst 1 frame (50 stuks)