Muesli Canneloni
Muesli Canneloni
Recept
| 500 g | Panomix Vienna * | |
| 500 g | tarwebloem | |
| 40 g | gist | |
| 380 g | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
| 700 g | Fruitful Apple | |
| 350 g | water | |
| 425 g | Muesli Melange | |
| 425 g | Vruchtenmelange | |
| 200 g | havervlokken |
Decoratie
| 200 g | amandelstaafjes |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed koud deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.
Vormen als voor brood.
Na 25 minuten rust het deeg uitrollen op 2 mm.
Spuit banen vulling van 60 cm op de deegplak.
Vervolgens een tweede deegplak over de vulling aanbrengen en in banen snijden van 6 cm breed.
Strijken met Ovex Liquide en decoren met Amandelstaafjes.
De banen ruim uit elkaar bakken.
Narijs 30 minuten.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 40 stuks.
Dit recept is ook met Vlaaimix te maken.