![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Mueslibrood met Muesli 30 MZ
Mueslibrood met Muesli 30 MZ
Recept
10.000 g | 100 % | volkorenmeel | |
3.000 g | 30 % | Muesli 30 MZ * | |
800 g | 8 % | gist | |
6.400 g | 64 % | water |
* Muesli 30 MZ bevat zout!
Vulling
4.000 g | 40 % | Muesli Melange | |
6.000 g | 60 % | rozijnen |
Decoratie
1.340 g | havervlokken |
![Mueslibrood met Muesli 30 MZ](https://www.zeelandia.nl/recepten/mueslibrood-met-muesli-30-mz/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
De Muesli Melange ca. 30 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de Muesli Melange.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 450 gram.
Bol- of puntrijs 25 minuten.
Decoreren met havervlokken en in halve blikken leggen.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 67 stuks.
Voor meer volume kan het volkorenmeel gedeeltelijk door bloem vervangen worden.