Recepten Recepten

Najaars kwarkbollen met Kwarkbroodmix

Recept

6.000 g 66.7 % Kwarkbroodmix } 100%
3.000 g 33.3 % bloem }
1.500 g 16.7 % ei
1.625 g 18.1 % water
675 g 7.5 % Amarenen Siroop
300 g 3.3 % Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.125 g 12.5 % bitterkoekjes (klein)
1.125 g 12.5 % Amarenen Kersen

Decoratie

1.435 g   Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel (35 g per stuk)
Najaars kwarkbollen met Kwarkbroodmix

Werkwijze

Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.
De vulling kort doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 370 gram.
Vormen en decoreren met victoriabeslag en in de bakring plaatsen.
Deegrust 30 minuten en bakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd ca. 30 minuten.

UItkomst 41 stuks