![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Najaars kwarkbollen met Kwarkbroodmix
Najaars kwarkbollen met Kwarkbroodmix
Recept
6.000 g | 66.7 % | Kwarkbroodmix | } 100% |
3.000 g | 33.3 % | bloem | } |
1.500 g | 16.7 % | ei | |
1.625 g | 18.1 % | water | |
675 g | 7.5 % | Amarenen Siroop | |
300 g | 3.3 % | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.125 g | 12.5 % | bitterkoekjes (klein) | |
1.125 g | 12.5 % | Amarenen Kersen |
Decoratie
1.435 g | Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel (35 g per stuk) |
![Najaars kwarkbollen met Kwarkbroodmix](https://www.zeelandia.nl/recepten/najaars-kwarkbollen-met-kwarkbroodmix/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.De vulling kort doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 370 gram.
Vormen en decoreren met victoriabeslag en in de bakring plaatsen.
Deegrust 30 minuten en bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd ca. 30 minuten.
UItkomst 41 stuks