![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Nonnevotten met Panomix Vienna
Nonnevotten met Panomix Vienna
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
800 g | 8 % | gist | |
4.400 g | 44 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
![Nonnevotten met Panomix Vienna](https://www.zeelandia.nl/recepten/nonnevotten-met-panomix-vienna/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1400 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
De bolletjes lang rollen en er een losse knoop inleggen.
Op kleedjes laten rijzen.
Na voldoende rijs bakken.
Olietemperatuur 180°C.
Baktijd 7 minuten.
Uitkomst 330 nonnevotten.