Recepten Recepten

Olaf's Cake

Recept

1.500 g   Fantasy Karamel Cake
375 g   ei
375 g   Muffinolie *
375 g   water
250 g   Hazelnootstukje KC

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

125 g   Dip Neutraal

Decoratie

125 g   Dip Neutraal
30 g   Mont Blanc
Olaf's Cake

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.

De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Om een gegarandeerd mooie scheuring te krijgen is het mogelijk om door middel van een cornetje een dun streepje Muffinolie in het midden van de cake te spuiten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 45-50 minuten.

Vries de cake in en decoreer zoals afbeelding.

Uitkomst 8 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.