Recepten

O'megabrood met Panomix O'mega

Recept

5.000 g 50 % Panomix O'mega * } 100%
3.500 g 35 % bloem }
1.500 g 15 % volkorenmeel }
300 g 3 % gist
5.400 g 54 % water

* Panomix O'mega bevat zout!

Decoratie

250 g 2.5 % Decoratiegries
O'megabrood met Panomix O'mega

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 435 gram.
Bolrijs 35 minuten.
Vormen en decoreren met Decoratiegries.
Narijs 60 minuten.
Eenmaal schuin in snijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 40 minuten.

Uitkomst 36 stuks

NB. Voor verwerking via diepvries of remkast 1 % Nordix Super toevoegen.
Extra toevoegingen kunnen de beweringen ten aanzien van O'mega ongeldig maken.