Recepten Recepten

OogstCake

Recept

2.000 g   Vero Boerencake Koppig
720 g   water

Vulling

150 g   abrikozen
150 g   rozijnen

Decoratie

750 g   verse appelstukjes
75 g   rozijnen
175 g   abrikozen
OogstCake

Werkwijze

Vero Boerencake Koppig en het water kort mengen, 3 minuten in de eerste versnelling draaien.
De abrikozen hakken en samen met de rozijnen doorspatelen.
300 gram beslag uitscheppen in de papieren cakevorm.
Bijvoorkeur het beslag 15 minuten laten zetten.

De bovenzijde decoreren met de decoratie, 100 gram per cake.

Oventemperatuur 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50 minuten.

Het is aan te bevelen om de cakevormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de papieren cakevorm schoon te houden.

Uitkomst 10 OogstCakes